SAMBOERSKAP

For en herlig måren! Jeg og min samboer kom oss i leilighet på søndag kveld, og det er bossekker og kasser overalt. Det eneste som er orden på, er kjøkkenet og litt på rommet. Litt på badet og, men ikke så mye. Jeg syns vi har stor nok leilighet, men jeg ville kanskje hatt litt mer plass, eller så er det kanskje bare å innse at man må begynne å kaste ting.. hehe. Men det er liksom det at jeg vet ikke når jeg får bruk for tingene og da da kan jeg ikke kaste det heller. Vi har fått opp sofaen og TV'en. Jeg ser veldig frem til å bo her i noen år. Mens Lars er på jobb, driver jeg å rydder i leiligheten, og skriver søkader til jobb. Bilder av leiligheten kan jeg legge ut når det ser bedre ut her inne. Jeg har hele dagen på meg, så det kommer til å bli en del bilder fremover. Jeg kommer ikke til å legge ut bilde av hele leiligheten men noe av den.

Etter at Lars kommer hjem fra jobb, skal vi på IKEA på forus å kjøpe litt småting. Så skal vi være hjemme å kose oss resten av dagen med god middag og serie, kanskje gå oss en tur, for at jeg skal bli litt kjent i nabolaget og i området. Det er egentlig en veldig grei plass å bo, for det er 10 minutter til skolen og butikken ca. Det er sånn at man ikke trenger å være avhengig av bilen her. Vi bor ikke så langt borte fra et kjøpesenter heller, så jeg trives veldig godt her så langt. Jeg må si at jeg ble litt overasket over dem vi leier huset av. Jeg tror det må være verdens hyggeligste par. Det er første gang jeg føler at den som leier ut leilighet som jeg bor i, er positiv! Så jeg er veldig fornøyd med det! 

Vi har allerede fått beskjed om at folk kanskje kommer på besøk til oss i sommer, og det hadde vert så koselig! Det er litt kjipt at vi bare har ett soverom, og ikke noe gjesterom, men det får bare gå. Det var ikke akkuratt det vi tenkte mest på med leiligheten vi skulle bo i. I løpet av uken skal jeg gå rundt å levere jobbsøknader og litt sånn forskellig, for å komme igang. Jeg gleder meg så mye!

Så vil jeg bare ønske alle en riktig fin tirsdag! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits