HJEMLENGSEL!


 

God formiddag, alle sammen! Så langt i denne uken har jeg stått opp til skoletid, fordi at Lars står opp å skal på jobb, og da får ikke jeg sove mer. Så da sitter jeg her da. Jeg ligger som regel i sengen å ser en eller to episoder av Morden Family, før jeg i det hele tatt orker å stå opp. Jeg har nesten pakket ut ting i hele leiligheten mens Lars har vert på jobb, for jeg har ikke så mye annet å gjøre. På mandag i neste uke har jeg fått til ett møte med butikksjefen på en matbutikk, ikke så langt unna her vi bor. Tror det skal gå bra.

I går når Lars var på jobb, så fikk jeg en tanke i hodet. Jeg tror ikke at det har gått helt opp for meg at jeg faktisk har flyttet. Jeg sitter her å har på følelsen at jeg og Lars må nyte tiden mens vi kan, for det blir lenge til neste gang. Men det er jo ikke noe neste gang. Det som er neste gang er at jeg skal treffe pappa og de igjen. Det er da jeg må nyte tiden med dem. Jeg trodde jeg skulle få hjemlengsel med en gang jeg kom hit, men jeg har ikke hatt det en eneste gang. Jeg lurer jo selvfølgelig på hvordan familien min har det, og ja jeg savner de, men jeg merker ikke den følelsen at jeg må hjem igjen. Ingenting er bedre enn at jeg bor med Lars. Og det er helt greit at jeg ikke har familien min helt oppå meg. Jeg har jo hele veien trukket meg tilbake hos pappa og de fordi jeg syns det er for mye lyder hele tiden. Men nå savner jeg det. Det er ikke bråk. Unger som ler, gråter, snakker med hverandre, krangler. Det er de lydene man lengter etter når man faktisk ike bor med dem lenger. 

I dag er det ikke så mye planer. En liten tur på IKEA igjen, også skal vi på matbutikken, og kanskje en tur til familien til Lars! Det gleder jeg meg til. 

Så håper jeg alle får en fin dag videre! Så bloggers vi! 

-Anita-

Én kommentar

Snippen

22.06.2016 kl.13:06

Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits