VENTETID!

God morgen! I dag er det virkelig en fin dag! det er sol og varmt, og rett og slett litt sånn sommervær. Det har vert litt ustabilt vær her nede denne uken, men i dag er det shorts vær. Det passer jo fint at det er sol, for vi har blitt invitert på grillig i kveld. Det blir koslig! 

så vil jeg bare si at jeg er lei for at dere har måttet vente på bildene så fryktelig lenge.. Jeg jobber mye i leiligheten, men føler at alt bare blir rot uansett hvor jeg legger det.. jeg har ikke villet tatt noe bilder heller fordi vi mangler noen sofaputer til den ene sofaen. håper vi snart skal hente de. jeg skal prøve å bli ferdig til i dag, for det ikke så veldig mye igjen, men litt.. Har jo hele dagen på meg, men timen egår så fort, og det er litt mer enn det ser ut som. Men om vi skal hente sofaputene i dag så skal jeg legge ut bilder enten før jeg legger meg i dag, eller i måren tidlig. jeg er tidlig oppe uansett. 

Håper alle får en strålende dag uansett vær! nyt sommeren folkens! så blogges vi litt senere! skal prøve å ta litt bilder i kveld, sånn at jeg kan lege ut litt bilder fra grillingen! <3 love you all! <3 

-Anita-

 

Én kommentar

Juni

23.06.2016 kl.10:13

Jeg elsker bloggen din<3 du skriver så bra! Derfor hadde betydd så mye for meg hvis du hadde sett på bloggen min og kommentert hva du synes og hva jeg kan gjøre bedre<3

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits