MIN HISTORIE BAK Å BLI KRISTEN!

Heia. I dag har det vert en rolig dag. Eneste dagen vi ikke har vert ute i hele ettermiddag. I dag har vi vert i forhold i 9 måneder, og skal derfor kose oss med ekstra god mat og en god film på TV. 

Jeg har lenge tenkt på å fortelle hvordan jeg merket at jeg ble litt kristen. Jeg satt oppe i stuen med stemoren min, og så på TV. jeg fikk plutselig en melding på facebook av noen jeg aldri hadde møtt eller sett eller hadde snakket med. her er den meldingen jeg fikk:

heisann:) eg vett dette kanskje e litt rart siden eg ikje kjenne deg men eg følte bare eg måtte sei det fordeom. Du virke som ei sinnsykt herlig og gode jenta me mye godt i vente:-) Eg tror at gud har ein sinnsykt bra plan for ei så fin jenta som deg og eg vett ikje ka situasjon du e i nå elr noge men eg bare fekk beskjed fra gud om at eg sko fortelle deg kor fantastisk du e!! Du e verdt så sykt mye ikje glem det! Ha ei fantastisk uke videre og nyt livet:-)

 

Når jeg leste den meldingen gikk det opp for meg. jeg ble super glad! Ingrid, du er helt fantastisk! du fikk meg til å oppdage at Gud er der oppe, og passer på hele tiden! jeg er skikkelig takknemlig for at jeg fikk den meldingen! jeg er begynt å gå i noe som kalles Sentrums. det er noe jeg har begynt å gå på fordi Lars går der. jeg syns jeg skulle gi det en sjangs, og vips så ble jeg med hver gang! det er kanongøy! vi synger lovsanger, hører på tale, og spiser god mat! det er et slags ungdoms møte for de kristne. det e SÅ snille og koselige folk der! alle bare får så sykt god kontakt! så anbefaler alle å gå i noe sånnt om du lurer på om du er kristen, eller om du vet at du er der, eller at du føler at det er din tur til å ta imot Jesus! 

Én kommentar

Myloveforcakes

24.06.2016 kl.22:30

Veldig fint skrevet :)

Ha en fin helg og flott sommer :)

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits