FØLELSEN AV Å VÆRE ALENE

Heia. 

I dag skjer det virkelig lite. Jeg tenkte at jeg skulle gå meg en tur til senteret, men kommer aldri så langt. Jeg har for lite energi til å komme meg ut dørene, for å bli kjent med plassen. blitt skikkelig lat rett og slett. beina mine er skikkelig smertefull om kveldene og slik har det aldri vert før. men jeg prøver å gjøre noe godt utav det selv om jeg vet at smerten kommer. 

I dag skal vi ikke gjøre noe spesielt tror jeg. sende en pakke, og handle litt, så skal vi være hjemme resten av dagen å fortsette å se på serien vår. det blir sikkert mer rydding i leiligheten, nå som vi bare er to i leiligheten. syns det er litt greit å ha det ryddig å reint, selv om det ikke er så mye å rydde og vaske. 

jeg lovet å vise bilde av stuen. jeg tok et bilde på snapshat fordi en veninne av meg lurte på hva jeg gjorde på, så det ble ikke et skikkelig bilde, men sånn nesten. Og når jeg nå sitter å prøver å laste inn bilde så går det ikke. typisk ikke sant? 

Jeg har gått hjmme nå i 2 uker hver eneste dag. jeg klarer ikke å sove lenge, og derfor blir dagene ekstra lenge. jeg kjenner ingen i nærheten, og orker ikke å gå til senteret og sånne ting når jeg ikke trenger å kjøpe noe. jeg vurderer å gå til Lars, på jobb, men vet ikke helt enda. det hadde vert godt å komme seg ut litt. men vi får se etter at jeg er ferdig med å ta leiligheten. 

Hva skal du i dag?

 

#blogges 

 

2 kommentarer

29.06.2016 kl.14:10

Komme deg ut vennen 😍😍 sette deg eit mål og gå bort på senteret og bare koze deg.Lett e da ikkje.Sjølv her i haugesund kjenne eg att da e masse eg sku ha gjort og blitt kjent md folk.Eg stakk på senterene og kikka og såg folk.Va ik lett i den førdte tiden No går da lettere nå dom eg fikk lappen og e mer friere te og stikke ut.Har ingen eg heller og være md.Ja det e kjipt men da blir bedre.Lover dg det ❤❤❤

29.06.2016 kl.18:51

Hei vennen!!! Du må berre ta sats å gå ut . Trenger ikkje å gå så langt til å begynne med, det kjem etter kvart.😀 Me er mange som kjenner oss igjen i det å flytta til ny plass. Er alltid rart i begynnelsen, men det brukar som regel å bli bedre😀 Håpar det går seg til, og at du trivest då snuppo vår. Klem frå oss!!! Lov You ,snuppina ❤️😍❤️😍

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits