PENGER VOKSER IKKE PÅ TRÆR!

God kveld lesere. 

I dag har jeg virkelig tatt livet med ro. Lars var på beina klokken 07.00 i dag for å reise i fjøset der han er avløyser, og jeg lå å sov til han kom hjem igjen i 11 tiden. Han ba meg sove lenger, og jeg nektet ikke på det. Han kom inn å vekket meg i 12 tiden. Da hadde han laget frokost til oss begge to. Det er den beste måten å våkne opp på. Når du er trøtt å sliten etter lange dager, så er den beste måten å stå opp på når kjæresten har laget frokost til meg. Han reiste igjen klokken 15.45 ca. for å ta "kveldsvakt" i fjøset. Jeg var med i går. Det var skikkelig skummelt. Når jeg gikk på barneskolen, så var jeg med nabojentene i fjøset av og til, og da gikk det helt greit å være rundt kuer og kalver, men i går var det slettes ikke greit. Jeg var så redd. Jeg trodde ikke det var så skummelt siden jeg hadde vert med kuer før. Så jeg var heller med kalvene og kattungene som var der. Også fiksa jeg gresset til dyrene. Mye tryggere det. hehe. 



Etter at jeg og Lars kom oss i leilighet og begynte med økonomien, så tror jeg at vi egentlig ikke merker så stor forskjell. Altså, vi merker jo litt forskjell men ikke mye. Nå kan ikke jeg sitte å si ting for han, men jeg merker ikke så stor forskjell. Vi er veldig strenge på hva vi kjøper inn, og når vi skal ha noe, så kjøper vi det billigste av den varen vi skal ha. det er mye å tenkte på, som husleie, mat, bilen, møbler, kjøkkneutstyr, regninger, også videre. vi har jo forsåvidt klart oss greit og det er ikke lenge til lønn, og jeg skal ringe på sykehjem etter jobb, så vi er jo i gang. jeg kjenner at jeg savner sommeferie uten bekymringer, uten mye ansvar. men sånn er det ikke lenger. vi er blitt voksne og må passe på oss selv nå. det er kjempedeilig å ikke ha foreldre hengende rundt deg for å si at du må gjøre husarbeid og alt mulig sånnt, fo rå være ærlig. jeg gjør alt i mitt tempo. jeg så for meg at leiligheten vår kom til å se rotete ut hele tiden, nå som jeg ikke hadde noen som ba meg om å gjøre hus arbeid, men den gjør faktisk ikke det. Vi rydder med en gang det er noe vi enten har brukt eller vi ser er på feil plass. det er veldig greit å ikke ha det rotete, visst vi plutselig får besøk. 

så vil jeg bare ønske dere en fin lørdags kveld! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits