RING PÅ FING!

God morgen! 

Når jeg våknet i dag tidlig, fikk jeg en følelse av at jeg er verdens heldigste kvinne. Jeg har en kjæreste som vil meg alt godt, behandler meg skikkelig godt, som om jeg ikke tåler å få ett skrubbsår. Han støtter meg i alle valg/saker/krangler med andre. Han gjør som regel det meste for meg, og det hadde jeg aldri forventa. Det jeg ser etter i en mann i mitt liv, er ærlighet, omsorgsfull, romantisk, humor, ansvarsfull, snill og en som kan støtte meg. Dette har Lars bestått med glans. Det var så mange ganger vi holdt på å gjøre det slutt mellom hverandre, men vi tok oss sammen begge to å bestemte oss for at vi skulle holde sammen til sommeren, og at vi skulle da flytte sammen. Det går mye bedre nå! Jeg har det såkalte perfekte liv!  

Jeg ser på hånden min, og ser den herlige ringen jeg nå har hatt på fingeren i 9 måneder og 13 dager. Jeg er så evig takknemlig for å ha hatt den ringen helt siden 1 uke etter at vi ble sammen. Jeg føler meg så heldig så kan gå å vise den rundt om jeg vil. Jeg trenger ikke å være redd for å vise den frem sånn så jeg var i starten. Tidlig av forholdet håpte jeg egentlig på at ingen skulle få se den fordi jeg var så redd for at folk skulle spørre om han hadde fridd. Jeg orket ikke spørsmål om det, så jeg sjulte den litt på en måte. Det kan være at det gikk rykter bak min rygg isteden for at jeg fikk spørsmål om det da. Men nå som jeg har fått sørsmål her nede før jeg flyttet, så tenker jeg ikke så mye over det. Det er bare et spørsmål. 

 

 

 

Én kommentar

Janne Gausel

16.07.2016 kl.22:02

Yolo! Elsker bloggen din! Skulle ønske du oppdaterte oftere :-) Har noen spørsmål :-)

1-Hvilken skole/linje skal du begynne på (hvis du skal på skole dah ;-))

2-Hvor skal du jobbe (hvis du skal jobbe dah ;))

3-Hva synes du om Sandnes (Vi har det supert, ikke sant? :) ;) :))

4-Har typen din fridd? ;) :) ;)

Love xoxoxo

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits