UKEN SOM HAR GÅTT

Heia. 

Sist helg fikk jeg og Lars virkelig kjent på hvordan det er å være samboere. På tirsdag i neste uke har vi vert samboere i 1 måned. Tiden flyr av gårde. Plutselig er det skole og jobb og alt på en gang. Jeg ser for meg at dette året når jeg går på skole og er i jobb på ettermiddagene, kommer til å bli tøft. Økonomisk sett blir det bedre, men tiden blir mindre. Jeg kommer til å bli tømt for energi. de dagene jeg ikke jobber. de dagene jeg eventuelt jobber, rekker jeg ikke hjem, før jeg må rett på jobb. det kan bli litt krise, men får håpe det ordner seg. gleder meg til å komme i gang med ting.  

mandag var vi i bursdagsselskap til en kompis som fylte 21 år. tirsdag var vi på avskjedsfest til en veninne som reiste til Australia i ett år. mye god stemnig og gode folk! god mat var det og hehe. Onsdag hentet vi en skrivepult sånn at jeg er klar til skolen, og kan sitte der å gjøre lekser. Torsdag ble jeg overasket med roser fra Lars, som egentlig bare skulle kjøpe en ting. hehe. Fredag fant vi ut at vi skulle til Bø, på familiecamping, fordi vi skulle møte en onkel med hans familie av Lars. det var utrolig koselig! mannfolka tok vannsklier og vi 4 jentene sto å så på. hehe. vi overnatta der til lørdag, så reiste vi hjem i 18 tiden. i dag har det vert sofadag for min del. Men i morgen er det ny dag og nye muligheter! kanskje jeg skal spille pocèmon go. det er visst blitt skikkelig populært. jeg kjenner folk som allerede er så hekta at dem er ute i båt for å finne pocèmon. haha. 

Nei, så regner det ekstremt ute, så nå er det middag og forstettelse på serien vår. også blir det vel å finne strikketøyet.

 

Ha en fin kveld alle sammen! 

 

 

3 kommentarer

lisarorvik

17.07.2016 kl.17:12

Så herlig, nydelig bilde :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Vilde

17.07.2016 kl.17:19

Virker som en utrolig fin uke! :D

Marcus&martinusfanss

17.07.2016 kl.19:35

Kvar skal du jobbe?

Kva linje skal du gå på? Kvar?

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits