DETTE ER MEG!

Jeg heter Anita og er 18 år. Jeg bor i Sandnes med min kjæreste Lars Ingvald. Vi bor i en liten leilighet, og trives kjempe godt. Vi ble kjent med hverandre i sommeren 2015 og ble ett par i september 2015. Vi hadde hverandre på snap og facebook et år før vi fant tonen. Vi har hatt avstandsforhold frem til juni 2016. Jeg bodde i Kristiansund fra september 2014 til juni 2016. Da bodde jeg med min far, stemor, 2 søstrer og min lillebror. Vi er en søskenflokk på 5 jenter og en gutt. Vi er en stor familie. Jeg har ikke kontakt med eldste lillesøsteren min, men det kommer nok etterhvert. 

Det første halvåret jeg bodde i Kristiansund, var jeg hjemmeværende fordi jeg droppa ut av skolen før vi flytta opp. Skolen hadde begynt og da ville jeg bare ta ett friår. Februar 2015 kom jeg meg ut i jobb på sykehjem, og jobbet mandag til fredag. Det var bare på dagtid så jeg fikk kveldene på meg til å gjøre andre ting. Det var først når jeg jobbet på sykehjemmet, at jeg fant ut 100% hva jeg ville bli. Min store drøm er sykepleier. jeg er ikke den flinkeste på skolen, og jeg er ikke den som er mest glad i skole. Jeg kunne tenkt meg å jobbe istedenfor. Jeg vet at jeg har ett år igjen på skole til å få ett fagbrev, for da må jeg jobbe de to siste åra som lærling og da er det greit. Så skal jeg videre på skole på sykepleier, og der er det 3 år med rein skole. Det kan bli skikkelig hardt, men er det en drøm så skal den oppfylles! Så enkelt er det bare. 

Hobbyene mine er veldig enkle. Det er å strikke, lage kort/innbydelser, og synge. Jeg har snart strikket et vogn teppe til baby-vogn, som jeg har brukt over ett år på. Strikking er noe jeg har interesser for i perioder, og andre ganger er jeg så lei av det at jeg bare må legge det langt vekk. Jeg har strikket ett i rosa, så nå skal jeg strikke ett i blått. Det er baby-ull, men med dobbel trå sånn at det er tykt og varmt. Greit å strikke på det om vinteren for da kan jeg ha det på fanget mitt når det er kaldt.

Når det kommer til synging er det lenge siden jeg har gjort. Pappa er jo musiker så han tok meg med sånn at jeg kunne synge inn sanger og han kunne synge kor og omvendt. Det er lenge siden jeg har sunget skikkelig nå. Jeg synger jo til sanger på spotify og youtube og det, men ikke noe skikkelig. Ikke pappa sine sanger. Det savner jeg veldig. Så håper vi får til å synge litt når jeg kommer til dem. Det er ikke lenge til jeg skal til Kristiansund nå! 

Kort har jeg laget en del av, men det er ikke noe å levere ut eller selge. De kortene jeg har laget er bare for å øve meg. Min stemor har lagde smykker, armband og øredobber og litt forskjellig før, og solgte ganske mye av det faktisk. Jeg har et lite ønske om at jeg kan gjøre det samme som henne, bare med å selge kort. Så jeg får bare øve meg. 

 


Én kommentar

Vossakadl

20.07.2016 kl.21:27

Fortell kvifor morra di kasta deg ut da? Å kvifor søstera di hate tryne ditt? Ekkle grisetryne

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits