THE NEW ME!

Heia. 

I går var det skyfri himmel og sol, men som sakt har vi solen på baksiden av huset, så vi får morgensolen og kveldssolen og ikke mulighet til å sole oss, hehe. Jeg skulle gjerne vert på stranden i går, men i og med at Lars er på jobb, har jeg ikke mulighet, og i tillegg er det kjempe kjedelig å være der alene. Jeg merker jeg er veldig avhengig av at Lars kjører når vi skal ett stykke unna her vi bor. Jeg er ikke noe glad i å ta buss her nede. Det er ikke det beste humøret på bussjåførene som jeg har sittet på med hvertfall. Vi tok en del buss når Lars ikke hadde lappen og jeg var her nede for å komme oss ut litt. Så jeg ser veldig frem til at jeg kan begynne å kjøre selv. Har ingen å kjøre med akkuratt nå, men det kommer vel etterhvert tenker jeg. 

I måren reiser jeg en tur hjem til pappa og gjengen! Der skal jeg være en uke. Jeg gleder meg veldig til å reise dit, men det er ganske mye som skal gjøres før jeg begynner å pakke og sånne ting. Nå er det om å gjøre å vaske mest mulig her i leiligheten, før jeg reiser. Så slipper Lars å rydde så mye når jeg er borte. Jeg er imponert over ryddingen hans. Han sa på tull hele tiden at jeg skulle ta meg av huset, rydding og unger, når den tid kommer (da er det snakk om flere år fremover), også skulle han ta transport og sånne ting. hehe. Han er virkeig med å hjelper til med alt. Det er han som pleier å lage middag her i huset. Han er bedre enn meg til å lage mat, så jeg har vel egentlig bare spurt han om å lage det, for da kan jeg rydde mens han lager mat. Jeg sto å såg meg selv i speilet i dag når jeg pusset tennene. Studerte kroppen min magen, lår, armer, ansikt. Jeg er virkelig ikke fornøyd med meg selv. Jeg vet at jeg ikke har gjort det noe bedre for meg selv, fordi jeg spiser og drikker det jeg gjør, og at jeg legger selv opp til å bli så stor. Jeg har bestemt meg at det er nok med det livet jeg lever. Jeg får vondt i beina bare jeg står rett opp og ned. Jeg er nødt til å begynne å trene! Det blir spennende, og jeg  skal ha Lars med meg på denne opplevelsen. Han vil støtte meg og hjelpe meg ned i vekt. Jeg er veldig heldig som har han. Han presser meg til ting når jeg selv ikke har motivasjon til det. Vi skal kjøpe treningskort når jeg kommer hjem om 2 uker.

Jeg skal først til Kristiansund nå og bli der e uke, og på Mandags morning, uka etter, skal vi kjøre til Voss, til bestemor og bestefar, for å besøke dem til onsdag eller torsdag. Bestemor har bursdag på fredagen, men da er dem på tur, så vi får ikke vert der, men gave skal bli gitt uansett. Jeg og Lars skal vel på tur alene og tror jeg. Vi har ikk ehelt bestemt oss enda for hvor vi skal. Så skal vi opp til Kristiansund begge to, rundt den 14 august, for da har Ruben bursdag! Han blir hele 6 år! Det er helt utrolig hvor fort tiden går! Tiden løper i fra oss på alle måter! 

I dag skal jeg få negler hos svigermor! Hun er så utrolig flink til å legge negler! Etter å ha gått der ett par ganger nå så skal jeg aldri gå noen andre plasser enn til hun. Jeg blir så utrolig fornøyd med neglene når hun legger de. Man blir ikke sår rundt neglene når hun er ferdig med neglene, sånn så jeg blir etter den andre plassen i Kristiansund jeg gikk til ett par ganger. Men det var før jeg ble sammen med Lars. Jeg kommer aldri til å gå til noen andre.

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits