HAR BLINGSA NOE KRAFTIG

Hei alle mine skjønne lesere!

På fredag var vi en tur til familien til Lars, og grilla. I tillegg fikk jeg negler. Dem ble kjempe fine. Det går maks en time når hun holder på. Så det går kjempe fort. Vi grilla på kvelden. Vi hadde det kjempe koselig. Vi reiste hjem på kvelden sånn at jeg kunne pakke for å rekke flyet i går klokken 10.00.

Dette er akryl negler. Jeg er super fornøyd. På meg holder disse i en måned når jeg bruker hendene mye. Men om jeg er på skolen og sånnt så varer de kanskje lenger. Det er de beste neglene. I går skulle jeg egentlig til Kristiansund. Det er greit det. Når jeg kom på flyplassen så gikk jeg å sjekket meg inn med referansenummeret jeg hadde fått på melding. Jeg tenkte ikke mer over den meldingen, så jeg sto å trykket inn ref.nr mange ganger, før jeg prøvde å logge meg inn på mobilen. Jada. Da ser jeg at det står at reisen var gjennomført. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tenke, men jeg fikk sjokk. jeg gikk inn på meldingen å så på datoen. Der stod det 22.juli.. Det var overhode feil dato. Så vi snakket med de som satt i skranken for widerø og prøvde å finne ett fly som gikk samme dag. Men neida. 900 kr for en flybillett til i dag. Så jeg følte meg ganske dum der jeg stod. så da reiser jeg med fly i dag. 

håper alle får en strålende dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits