SVAR PÅ NOEN SPØRSMÅL JEG FIKK!

Ja, jeg har fått noen spørsmål på forskjellige innlegg jeg har skrevet og svarer på alle. 

 

Hvilken skole/utdanning skal du begynne på?

Jeg har søkt på Gand vgs, Bryne vgs og Jåttå vgs. Jeg vet ikke hvilken skole jeg kommer inn på enda, men takker ja uansett skole. jeg har søkt på Barn- og ungdomsarbeider og Helsefagsarbeider. dette er da mitt andre år på skole fordi jeg tok et friår etter 10.klasse. Jeg håper jeg kommer innpå helsefagarbeider. 

Hvor skal du jobbe?

Visst jeg får jobb så skal jeg jobbe på Coop prix. Det ligger 10 minutter unna meg. Så det blir bra. 

Hva syns du om Sandnes?

Sandnes i mine øyner er kjempe fint. Det er ikke for stort og ikke for lite. Det er sentralt og transport går oftere enn jeg noen gang har opplevd før. Jeg liker meg veldig godt her. I tillegg har de mye arrangement for dem fleste. 

Har typen din fridd?

Nei, Lars har ikke fridd til meg. Den ringen jeg la ut fikk jeg samme uke så jeg møtte han for første gang inn i forholdet. Vi gikk inn på Bjørklund i Kristiansund å prøvde ringer, så fant jeg en kjempe fin ring som jeg ville ha. Jeg gikk på do etter at vi var der også skulle Lars på en klesbutikk, men når vi møtttes så hadde han kjøpt den ringen. Så den ringen har jeg hatt i 10 måneder i dag. 

Fortell hvorfor moren din kastet deg ut?

Det er ikke noe jeg vil gå i detaljer på, men dessuten var det faktisk ikke mamma som kasta meg ut. Når jeg ikke får noe støtte derifra, så orker ikke jeg å bo der, så jeg stakk av helt av meg selv. Satte meg på bussen å ringte til pappa. Line kom å henta meg og jeg har bodd hos han til i juni i år. 

Fortell hvorfor søsteren din hater deg?

Det vet jeg ikke helt, men regner med at folk åpner munnen sin og slenger dritt om meg sonm vanlig. Det er ikke sjokkerende om det kommer fra de jeg allerede har en misstanke om. Så det går bra. Hun skal nok få vite sannheten når hun treffer meg, om hun ikke allerede har fått hørt for mye dritt om meg som er falsk.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits