TIL MITT ANDRE HJEM!

Hei sann!

Nå sitter jeg på Sola flyplass og venter på at klokken skal gå litt fortere slik at jeg kan fly til Kristiansund. Det er mellomlanding i Bergen, og det er en stund å vente der. Jeg gleder meg veldig til å se gjengen min igjen!

Jeg trodde det skulle bli lett å si hade til Lars i og med at jeg bor med han, men det kom noen få tårer når jeg sto i rulletrappen på vei opp for å sjekke meg selv inn. Jeg savner han allerede, men det er bare en uke uten han. Det klarer vi. Man merker ikke hvor avhengig man er av hverandre før man er på hver sin plass. Lars hadde kjempe lyst å være med, og lurte på hvorfor jeg ikke kunne reise opp til dem når han hadde ferie. Hehe. Men vi skal opp i bursdagen til Ruben så da får han møte dem igjen.

Så da er det bare til å sitte å vente til klokken er 15.00 for da er det påstigning til flyet. Så inntil det så får man høre musikk og sitte på mobilen.

Ha en utrolig fin dag alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Sandnes

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits