JEG VISER MEG FREM PÅ BLOGGEN!

Heia. 

I går fikk jeg en tanke i hode, mens jeg og Lars var på vei til besøk. Jeg har alltid følt at jeg er stygg, ikke passer inn, ikke kan gå med sommerklær, men jeg kan bruke klærsom helst er så stort til å sjule alt. Jeg personlig syns det er urettferdig å bli dømt utfra hvordan man ser ut. Det er ikke alle som vil se ut som de gjør, og som faktisk prøver alt for å få den kroppen h*n vil ha. Desverre e det mange som gir opp håpet sitt fordi h*n blir mobbet. Ikke litt, men mye. Det er ikke alle som er så sterk til å ignorere dem. Jeg er ett eksempel på de som ikke klrar å ignorere mobberene.alt som blir sakt går veldig inn på meg. Vi har de som vil ta selvmord, de som tar selvmord, de som driter i det, de som tar igjen, og de som ikke snakker med noen og som sitter med all smerten helt alene. Av erfaring vil jeg sterkt ambefale å snakke med en du stoler på. En veninne, kompis, kjæreste, mor, far, lærer, eller kanskje bare få en psykolog. Det er så enormt god hjelp å få hos den du snakker med. 

Som du ser på bildene under har jeg langt ifra en fin kropp. mye fett, klær som ikke sitter fint og ingen sminke. Men hva gjør vel det? Jeg har klær på meg. Jeg ser bra ut om jeg vil, og jeg er unik på mine måter! Det er dere og! Ikke glem det!


Jeg syns sommeren er verst for meg på alle måter. Jeg kan liksom ikke vise meg i bikini før jeg får stygge blikk, eller at noen kommenterer dritt til meg, som de tror at jeg ikke hører. Jeg får med meg det meste når det gjelder folk som studerer meg, eller som sier ting. Jeg dømmer aldri noen etter hvordan de ser ut. Det er alltid en grunn for hvordan de ser ut. Til og med at de er glad i mat og driter i å trene, er en grunn. Men det kan ikke vi vite! 

Jeg er fullstendig klar over at jeg får reaksjoner på dette innlegget langt frem i tid, og for det meste negative kommentarer. Vær så god! Det er bare til å skrive dritt. Jeg har tatt meg sammen, og nå er det blitt en vanesak å bare slette de negative kommentarene! Jeg syns det er viktig å vise seg, uansett hvilken kropp du har, uansett hvordan du ser ut, uansett hvordan du er! Det er innsiden som teller! Jeg dømmer ingen å det syns jeg ikke at noen andre skal heller. Vi er mennesker alle sammen! Ingen er like, og det er jeg veldig glad for! 

Ha en riktig fin dag alle sammen! 

11 kommentarer

tanketromling

16.08.2016 kl.13:33

Kjempeflott innlegg. Synes du ser fin ut, jeg.

Er det kjærligheten som har gitt deg styrke til dette? Kjærlighet gjør sterk!

avslappetliv

16.08.2016 kl.13:34

tanketromling: mye er kjærligheten sin skyld ja.

tanketromling

16.08.2016 kl.13:36

Det er veldig viktig for en mann å gi dama si selvtillit. Så da har han lyktes. Det er en bra mann du har funnet da. :)

avslappetliv

16.08.2016 kl.13:37

tanketromling: hehe ja det er det! :)

Hilde

16.08.2016 kl.14:09

Du e så fin Anita! <3 savne deg!

avslappetliv

16.08.2016 kl.14:13

Hilde: takk Hilde! savne deg og! <3

Nadine

17.08.2016 kl.10:09

du er nydelig, jeg savner kontakten vi hadde og savner deg. jeg er ekstremt glad i deg, stolt av deg bestevennen min❤️

avslappetliv

17.08.2016 kl.10:17

Nadine: <3 <3 savner deg og vennen min <3

17.08.2016 kl.12:02

Hei, utrolig fint innlegg og jeg heier på deg!

Men en ting som bekymrer meg litt er at du snakker om deg selv som om du ikke er fin nok.

Jeg har slitt litt med det samme med selvfølelsen osv, men det som hjalp meg var å faktisk innse at jeg er vakker akkurat som jeg er. Det samme er du. ❤️

Much love.

avslappetliv

17.08.2016 kl.12:08

Anonym: Hei. tusen takk! <3 jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke er fin nok, men det har mye med oppveksten min å gjøre. og hva jeg har opplevd. men når jeg ser rundt meg, så syns jeg faktisk at det er ikke grunn til å se ned på selg selv. når jeg er rundt mennesker som har en sykt fin kropp, og jeg er alene som stor, så trekker jeg meg unna. men ja jeg er den jeg er, og kan også vær ærlig på det at jeg ikke orker å gjøre så mye for å gå ned eller for å få den kroppen jeg vil ha. jeg bare ser for meg alt det stresset og alle de kravene jeg setter bare av å tenke på det. jeg er alt for streng med meg selv. det sliter jeg med.

Silje Lillefosse

17.08.2016 kl.19:50

Du er nydelig uansett hvordan du ser ut <3 , kroppspress er noe av det verste som finnes i denne verden, at man skal være sånn og sånn burde aldri eksistert. Alle er like nydelige uansett hvordan de ser ut, så vær stolt av den du er, og så lenge du har det bra med deg selv er det som er viktigeste. Savner deg <3 , klem <3

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits