MIN OPPVEKST

God kveld!

I dag har jeg bare vert alene egentlig. Lars kom innom med en pakke kjøttdeig, men reiste nesten med en gang, for han skulle være med noen kompiser mens bilen til den ene kompisen skulle sotes. så da reiste Lars for å henge litt med de. jeg har som vanlig sittet hjemme, sett på serie, spist middag alene, spist krokan-is (noe jeg virkelig er blitt hekta på den siste tiden!!) og sett på hundepatrulien på TV. Hundepatrulien og nattpatrulien er de kjekkeste TVprogrammene jeg vet om. også unge mødre da. det følger jeg med på hver morgen. eller så har jeg ikke gjort noe annet. 

jeg fikk ett spørsmål om jeg ville skrive om barndommen min her på bloggen, men jeg vil da ambefale dere som lurer å kontakte meg på siden min på FACEBOOK. der har jeg kontroll på hvem som får det. ingen får direkte detaljer, men dem får vite hvorfor jeg er sånn. 

jeg fikk og spørsmål om hva jeg gjør om jeg ikke kommer inn på skole. skolen jeg har søkt på startet i går og jeg er ikke kommet inn. jeg har jobb, så om jeg ikke kommer inn, så tar jeg meg faktisk ett friår og bare jobber ett år. jeg tror det vil være bra for økonomien i hjemmet. 

Ha en super kveld! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits