MIN FØRSTE TRAVLE DAG!

Heia.

I går var det helt sinnsykt travelt på jobb følte jeg. vi hadde to kasser åpent ofte. det var litt deilig å ha det travelt for plutselig var klokken 19.00. når jeg har vert på jobb før så har det aldri vert så travelt. jeg var helt ferdig i går kveld. gikk rett i dusjen, og rett i sofaen. hadde en avtale men den ble avlyst så jeg kunne ha jobbet lenger. men men. sånn er det av og til. jeg stortrivest hvertfall. jeg ble tatt imot med åpne armer, kollegaer som faktisk snakker, og det er det beste. jeg angrer ikke et sekund på at jeg spurte etter jobb der. jeg kan ærlig innrømme at det var kjempe skummelt først, men nå er det bare kjempe artig! 

 

i dag har jeg ikke gjort en dritt. jeg har snakket med søskene mine rett etter at jeg våknet. eller det heter vel at dem vekket meg. haha. jeg sitter nå å lager forslag til middager langt frem i tid, men det er ikke lett. det er ett hus som må ta å ryddes og. når lars er ferdig på jobb, skal vi reise å sote rutene på bilen hans. i mellomtiden skal vi være hos en kompis. så snakkes  ikveld.

ha en fin dag videre!

Én kommentar

Janne

19.08.2016 kl.14:09

Så bra du trives! Kos deg idag:)

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits