MÅLET ER TOPPLISTEN!


(gammelt bilde)

Jeg har ikke noe å snakke om i dag liksom, men jeg bare skriver noe random som faller i hodet på meg for å holde dere oppdatert. jeg skulle egentlig ta bilde av den sykt fine månen i går, men Lars bare kjørte. "jaja, vent heller til vi kommer os til klepp. der ser du den enda bedre". jeg så ikke noe måne jeg.. så det ble ikke måne til dere.

nå driver jeg å lager pizza. jeg fikk så sykt lyst på hjemme laget pizza, så da blir det det til middag, så skal jeg lage pizzasnurrer til lunsj på jobb til begge. må bruke opp det vi har og ikke bare kaste det liksom. 

jeg leser så mye sånn mammablogger, fordi det er så spennende å se hvilke hverdager dem har, at jeg selv har mistet fantasien min om hva jeg skal skrive om. jeg må virkelig starte å lese om andre ting også. eller så blir det til at jeg legger ned bloggen å det vil jeg ikke. jeg vil logge helt til jeg kommer på topplisten (noe jeg tror aldri vil fungere). jeg håper at jeg en dag kommer med gode nok ting å blogge om. jeg setter veldig pris på hjelp fra leserne. føler liksom at man må være god i matlaging eller ha barn for å komme øverst. eller kanskje vær litt sprek og sunn. jeg er ikke noen av delene. jeg liker meg på kjøkkenet. elsker å bake. kanskje jeg skal starte å lage ting å legge ut bilder og oppskrift. 

har du noe jeg skal blogge om så kom igjen! ingenting er dumt! 

ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

avslappetliv

avslappetliv

18, Voss

Jeg er en jente på 18 år, som nylig har flyttet sammen med min samboer i Sandnes. jeg opprettet bloggen for å dele hverdagen med dere. om dere lurer på noe så er det bare til å kontakte meg på gmail: anita.soltvedt.drageset@gmail.com håper dere liker bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits